Vecka 40 och känslostormar – janemarina

janemarina

Vecka 40 och känslostormar

God morgon måndag och ny vecka!

Det blev en tung kväll igår. Mina tårar kunde inte sluta rinna för jag hade oerhört svårt att andas, mycket sammandragningar och det värker och ilar oerhört mycket på vänster sida av min kropp. Jag har varit väldigt förskonad och kunnat sova hela nätter, men i natt har jag inte sovit många timmar och det var fullkomligt omöjligt för mig att hitta ett skönt sätt att ligga på. Linus min älskling masserade mina ben för det känns som ständig mjölksyra. Världens känslostormar och jag kände mig så liten och ynklig.  Jag tänkte först inte starta detta inlägg med att skriva detta för det känns så gnälligt på något sätt, men samtidigt så har jag nått veckan där jag är beräknad och det är inte konstigt att krämporna smyger sig på. Det är ju snart dags för en liten bebis att komma till världen ju!

Vecka 40 mina vänner och bebis kan komma när som helst. Det här är så spännande och vår längtan är enorm. Ser så många av de jag följer på Instagram som fått bebis de senaste dagarna och jag har svårt att inse att vi också får en liten skrutt snart. Jag är beräknad på lördag och min magkänsla säger att bebis kommer två dagar efter bf, men vem vet. Melina gick jag över en vecka med.

Nej, nu har jag precis pussat hej då till familjen. Jag ska ta mig en kopp kaffe och lägga mig i soffan framför nyhetsmorgon.

Önskar er en fin dag!

Kram

I min nya tröja från clubxprs. Kommer att bo i denna i vinter!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.