Organiserad frys! – janemarina

janemarina

Organiserad frys!

Olalaaa! Detta som jag har pysslat med idag är verkligen BALSAM för själen. Ordning och reda. Rent och fint. Överskådligt och bara så härligt med allt på rätt plats. Tänk att man kan tycka att en frys är fin. Blir alldeles lycklig av att öppna den nu, haha!

Jag har beställt hem dessa klistermärken som är anpassade just för frysen från Bestofwrapping och är så glad att jag tog tag i detta nu. Detta med att organisera har länge stått på min “to do list” men sedan har det alltid kommit annat i vägen. För er som gillar detta lika mycket som jag så kan man smidigt skriva till @bestofwrapping på instagram. De var så snabba och hjälpsamma!

Vad tycker ni? Har ni en organiserad kyl och frys? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.