Nu är vi nere på ensiffrigt! – janemarina

janemarina

Nu är vi nere på ensiffrigt!

God morgon vänner!

Vet ni vad? Nu är vi nere på ensiffrigt! 9 dagar kvar till BF. Det passar perfekt med ett besök till barnmorskan. Jag tror dock inte att det kommer att bli mitt sista besök innan bebis kommer, men jag hoppas att jag har fel. Tänk vad underbart det vore om bebis faktiskt ville kika ut på självaste bf dagen. Jag tycker att det vore kul om bebis kom den 24 september för då fyller pappa år. Men drömma kan man ju. Melina drog ju exakt en vecka över tiden och det var den läääängsta veckan i mitt liv!

Aja. Spekulera kan man fram och tillbaka. Efter att jag varit hos barnmorskan så blir det lunch med mina fina kollegor. Hoppas att ni får en fin torsdag! Kram

Bjuder på denna från igår!😊

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.