janemarina

Dags att trycka på pausknappen

God morgon vänner

Det har varit en fruktansvärd natt. Magen har varit stenhård av sammandragningar och det har strålat smärtsamt från ryggen ner till benen oavbrutet. Jag har inte kunnat ligga ner och knappt kunnat gå, så framåt 03.30 så kom tårarna av smärtan och tröttheten. Imorse hittade jag en vetekudde som har lindrat smärtan litegrann nu på morgonen och jag har fått sova lite, men värken ligger där hela tiden. Jag inser att jag behöver trycka på pausknappen nu. Vila och varva med små inte ansträngande saker. Det har varit svårt att hålla tillbaka när man har kropp och knopp full av energi.

Tänkte avsluta med någonting positivt. Nämligen gårdagens besök på förlossningen. Jag hade en känsla när vi åkte in att bebis vänt sig och det hade lillkotten gjort! Så skönt att slippa vändningen!! Ni anar inte. Sedan gjorde de ett tillväxtultraljud och bebis väger ca 2800 gram nu. Helt ok enligt dom så det känns bra! Längtan som växte inom mig när jag såg bebis på skärmen är obeskrivlig. Jag är så nära att få krama och pussa på vårt lilla knyte, men ändå så långt bort.

Ikväll ska vi åka upp till Lidingö för fotografering. Jag önskar innerligt att jag mår bättre då! Har verkligen sett fram emot detta!

Känner ni igen denna typ av smärta som strålar från ryggen ända ner till benen. Det gör så fruktansvärt ont! Känns emellanåt som att jag ska gå av… 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    Kul att följa din resa, är själv i vecka 38 så känner igen mig så mycket 🙂

    Har också den smärtan, som nerver som ligger i kläm och så ilar det och drar neråt i hela benet. Kommer som strålande smärtor när jag går för mycket. De i kombo med foglossning i bäckenet som gör att underlivet känns som ett enda stort blåmärke gör att man känner sig rött nöjd med denna graviditet nu haha.

    Kram från en annan gravid på sluttampen