Ett besök hos Emmakliniken – janemarina

janemarina

Ett besök hos Emmakliniken

Igår besökte jag Emmakliniken i Nyköping för att bli lite fin. Jag hade bokat en tid för fransar hos duktiga Sofia. Jag var lite orolig hur det skulle gå att ligga raklång under hela besöket då jag får så ont i ryggen, men det gick faktiskt bra. Tiden sprang iväg och Sofia och jag pratade bort tiden.

Här ser ni resultatet. Känner mig så nöjd och det bästa av allt. Fransarna känns ingenting. Jag kollade med Sofia om jag kunde erbjuda er någon rabatt och givetvis kunde jag det. Ange koden: jane så får du 200 kr i rabatt när du bokar tid för ett nytt sett volymfransar.

Direktlänk till hemsidan hittar ni här! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tessan

    Jättefint 😍 Jag gjorde fransar i 8 månaden med Samuel i magen.. det blev lite tungt mot slutet och jag kände att 1,5 timma räckte gott å väl. Sista halvtimman var påfrestande. Men; vill man vara fin får man lida pin 😉