Han har mitt fulla förtroende – janemarina

janemarina

Han har mitt fulla förtroende

Idag har jag gått med på någonting som jag aldrig trodde att jag skulle göra. Jag har lite klump i magen, men har givit mitt fulla förtroende till Linus. Vi har satt in en parytterdörr på vårt hus. Den var vit från början, men vi båda upplevde att den försvann och gjorde inte sin fulla potential. Såååå. Nu målar Linus den svart! Ni som känner mig vet att jag vill ha det allra mesta i vitt så detta är stort! Men Linus har verkligen ett öga för detaljer så jag hoppas att jag inte svimmar när jag går ut för att se resultatet… 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.