janemarina

Nu flyttar vi!

Vet ni vad! Nu ska jag berätta en liten hemlis som jag lurat på fram och tillbaka en tid. Har däremot haft lite svårt att våga ta steget, men nu gör jag det! Jag ska flytta min älskade lilla blogg till Loppi. Jag har vägt fram och tillbaka och känner att jag vill testa. Tiden på Nouw har varit väldigt bra. Det är där min blogg började växa, men känner av olika anledningar att jag väljer att byta portal nu. Jag har inget att förlora. Man måste våga testa. Min blogg kommer också att genomgå lite förändringar. Ni kommer att få se det med tiden hur jag tänker och vad som kommer till. Tider förändras helt enkelt.

Jag hoppas verkligen att många er vill följa med mig dit! Vill ju givetvis inte tappa er! Jag kommer att tala om när överföringen av bloggen är klar och då kommer ni även få en ny fin header!

Kram och fin kväll. Här hemma ska vi ut och ta ett bad och äta lite vattenmelon. Sommarens enkla och mysiga. Behövs inte mycket mer.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. eschutz

    Spännande ! Hoppas att du trivs på Loppi. Jag har testat men jag gillar verkligen inte att blogga under wordpress, så tyvärr blir jag nog kvar på nouw för all framtid även om möjligheterna att utveckla en föräldrablogg är större på andra portaler så som Loppi. Stort lycka till iallafall <3