Vardagslyx för själen – janemarina

janemarina

Vardagslyx för själen

Detta inlägg är i samarbete med Bygghemma

Jag är lite av en rutinmänniska. Jag älskar att ha rutiner. Jag älskar att vi är familjen ”fredag och tacomys , lördag och lördagsgodis och söndagar med lång frukost. En sak som har tillkommit på vad vi gärna gör, speciellt på fredag eftermiddag när vi slutat jobbet. Det är att bada spabad. Att få koppla av i vårt spabad efter en lång arbetsvecka, det är verkligen vardagslyx! Jag hade aldrig kunnat ana hur mycket det skulle ge tillbaka till oss. Efter ett kvällsbad så har jag lämnat all vardagsstress och små störningsmoment kvar utomhus.

Jag och Linus ligger gärna där på var sin sida och pratar om veckan som varit, om våra visioner med huset, om allt runtomkring. Melina badar också gärna med oss, men då är det plask och bubblor som lilla loppan gillar.

Det som var viktigt för oss när vi började prata om att ha ett spabad, var att det skulle vara lätt att underhålla, ha låga energikostnader och att den skulle ha fin och bra belysning. Det är detaljer som belysning och massagefunktionen i badet som ger det där lilla extra. En annan sak som vi också tänkte mycket på var att hitta ett spabad som är anpassad för ett nordiskt klimat då vi väldigt gärna vill njuta av varma bad under vinterhalvåret.

För er som är i tankarna att köpa er ett spabad. Det är verkligen en investering, speciellt för själen. Kika in hos Bygghemma för de har ett stort utbud och det är viktigt att man hittar modellen som passar sin familj. Jag har valt ut lite inspirationsbilder till er från Bygghemma. Bilderna är verkligen sommar och avkoppling! Jag måste även få säga att jag vet att många spabad kan kosta en hel del, men jag såg att Bygghemma hade många till riktigt bra pris. Helt klart värt att kika på om man är sugen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.