Önska inte åt oss! – janemarina

janemarina

Önska inte åt oss!

Det är väl klart att ni vill ha en pojke!” “En av varje är det alla önskar“Hoppas verkligen att ni får en lillebrorDet här hör jag ofta, så så ofta från både vänner, bekanta, läsare och följare. Men jag måste verkligen bara säga! För oss spelar det INGEN ROLL! Det är precis därför som det kännsoviktigt för oss att titta könetbebisen för jag vill inte planera mycket och det blir vad det blir.

Om Melina får en lillasyster är ju det helt magiskt. Tänk två döttrar! Eller för tjejerna- relationen med en syster. Magiskt på alla sätt! Och blir det en pojke. Ja, verkligen en dröm att en liten lillebror, en son och lika magiskt det. Men som sagt. Det blir vad det blir. Vi önskar inte något kön. Vi önskar att barnet är friskt. Det är det enda, det enda vi önskar oss.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elenore

    Så imponerad att ni klarar av att inte kolla! Jag (vi) är så nyfikna så skulle nog gått under av nyfikenheten! 😂 Vi kollade och väntar nu på att Lillebror ska komma (är inne på 3 dagen efter BF idag 🙈) Har även storebror Cooper som fyller 3 i juli. Nu blir det två killar för oss, hade varit kul att få uppleva mor/dotter relation. MEN som du skriver, att barnet är friskt är eg det enda som är viktigt! ☺️ Lycka till och ska bli spännande att se vad ni får! 💕

  2. AngelicaCarlsson

    så himla tråkigt! har känt precis likadant redan innan jag var gravid så tjatade folk om det.. så när jag väl var gravid så önskade man nästan att man skulle få en till pojke bara för att kunna snäsa av folk som hoppades att vi skulle få en tjej. nu får vi visserligen en av varje (om läkaren har rätt) men oavsett kön så är hon lika välkommen som en lillebror. bara tråkigt att folk ska uttala sig så..

  3. lisoball

    been there done that. när andra sonen sen föddes var det ett anant par på BB som fått ”en av varje” som beklagade att vi fick samma. då svarade jag faktiskt ”men vilken himla tur för oss, då kan vi ju bryta normen å skaffa en tredje” För övrigt kan mina barn inte bli mer ”en av varje” trots samma kön så oilka de är. 😂😇