Brun utan sol servetter – janemarina

janemarina

Brun utan sol servetter

Detta inlägg är i samarbete med Meds och inlägget innehåller annonslänkar.

Gissa om jag har testat mig fram i BUS djungeln. Finns ju så många olika typer av brun utan sol. Många är bra, men vissa är bättre än andra, Helt klart! Vill kika in och tipsa er om dessa servetter som inte kostar många kronor. Jag upplever att min brunhet i ansiktet försvinner ganska snabbt när jag inte underhåller den. Därför är dessa servetter grymma! Jag drar de över mitt ansikte (när det är rent) så blir det successivt brunt och fint.

Det blir en gyllene hudton på väldigt kort tid. Så det är bara att svepa servetterna över huden för en jämn och naturlig solbrun lyster. Perfekt som touch-up tycker jag!

Ni hittar direktlänk till dessa här! (adlink)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.