janemarina

Vecka 24, tvätt och söndagsstäd

Blev väckt med kaffe på sängen av mina godingar. Melina låg på mig och pratade med bebis i magen och förklarade för Astrid (hon har döpt bebis till Astrid) att hon ska lämna bort sina nappar till Bamse och att hon fyller 3 år snart. Längtar så tills jag få se de tillsammans. Morsdag idag också. Kommer berätta om den senare idag.

Idag går jag in i vecka 24. Nu är bebis ungefär 30 centimeter långt. Väger cirka 600 gram och är ungefär 30 centimeter långt. Nu kan bebis suga på tummen också.
Runt den här perioden kan man idag rädda ett barn som föds för tidigt. Sannolikheten att barnet överlever är dock långt från 100%, men den ökar för varje dag som går. Bara det gör att jag känner att jag kommit långt i min graviditet. Läste att det är extra viktigt att lyssna till sin kropp nu för risken för förvärkar ökar.

Hur mår jag då? Jag mår faktiskt väldigt bra, men det är väldigt olika från dag till dag. Helt beroende på om jag gått mycket, ansträngt kroppen och stressat. Jag är noga med att lägga mig och vila efter jobbet. Det har blivit ett måste om jag ska orka med eftermiddagen hemma. Märker att jag har mer ont denna graviditet än när jag väntade Melina. Men tänker att det har sina naturliga orsaker. Mina bröst har blivit större också, behöver investera i en bra bh med bra axelband. De jag använder just nu är från glammom och är väldigt nöjd, men skulle behöva en till.

Nu ska det bytas lakan i sängarna, tvättas och städas. Vill ha fint inför kommande veckan! Fin söndag till er. Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.