Ny klänning och kvällens projekt! – janemarina

janemarina

Ny klänning och kvällens projekt!

Detta inlägg är reklam och inlägget innehåller annonslänkar från Bubbleroom

Jag bara måste kika in såhär på kvällskvisten och visa er denna fina klänning! Inte trodde jag att jag kunde falla för färgen grönt på detta sätt! Den är helt underbar och givetvis från mitt favorit märke Chiara Forthi från Bubbleroom. Den här passar verkligen den som är och inte är gravid. Så så fin! Direktlänk här!

Linus och jag ska strax sätta oss ute på altanen och planera projekt lekstuga. Jag håller på att bli knäpp då jag inte riktigt vet hur vi ska ha det. Har en klar bild över hur det ska se ut, men det är detaljerna runtomkring som gör mig lite knäpp. Ett projekt som började som någonting litet har plötsligt växt sig väldigt stor…

Fin kväll bästa ni.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.