janemarina

Med huvudet mellan benen

Igår hände något väldigt obehagligt. Jag har varit väldigt yr från och till under hela graviditeten. Jag blir alltid det när jag duschar. Får ha iskallt vatten med mig för att ge mig lite extra kraft under tiden. Igår när vi satt och fikade på jobbet så kände jag hur jag höll på att svimma. Tappade all kraft och kunde inte hålla huvudet uppe. Mina kollegor hjälpte mig och jag försökte ha huvudet mellan benen för att få upp blodflödet i huvudet. Det som kändes så obehagligt var att jag satt ner när detta hände och det kändes som att jag skulle falla av stolen. Min kropp blev alldeles orkeslös.

Jag försöker dricka extra mycket och verkligen ta det försiktigt. Det är ju bättre med lågt blodtryck än högt, men samtidigt så obehagligt när det väl händer. Det som man är rädd för är att ramla när jag står upp att jag råkar göra illa magen…

Hade någon av er liknande när ni väntade barn? Denna ständiga känsla av att nästan svimma.

Från kvällens Goa stund.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. minlillaskatt

    Fy vad läskigt det låter!
    Jag känner mig visserligen väldigt trött och orkeslös, yr till och från men inte så hemskt men tror mest att det är värmen som suger upp allt ur en! menkolla upp det om det blir värre, inte kul att gå runt och vara svimfärdig! kram?

  2. lindqvistsandra

    Jag svimmade pga lågt blodtryck, när jag var gravid förra våren/sommaren, inne på Ica. Tappade kortet på golvet och skulle ta upp det, sen blev allt svart. Superobehagligt var det, då jag inte minns någonting av fallet! Men det gick bra ändå.