Nya produkter för håret! – janemarina

janemarina

Nya produkter för håret!

Detta inlägg är i samarbete med Meds och inlägget innehåller annonslänkar

Nu är det dags för mig att testa lite nya produkter för håret. Jag har använt Björn Axén förut och var väldigt nöjd så jag kör på de igen. Just nu har jag som jag skrev ovan ett samarbete med Meds och det jag verkligen gillar med den hemsidan är att det är galet snabb leverans och priserna är snäppet bättre än hos många andra.

Jag har klickat hem lite annat också som ni ska få se sen. Bland annat lite smink och dunderkur för att få fina sommarfötter.

Länk till schampo hittar ni här! (adlink)

Hårinpackning som är grym hittar ni här! (adlink)

Länk till balsam här, dessutom till kanon pris!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.