Hemma hos oss just nu… – janemarina

janemarina

Hemma hos oss just nu…

Solen lyser in genom hela huset och jag kan inte annat än att smått börja längta till vår sommarsemester. Så fort jag får vara lite långledig så längtar jag lite extra till att få bli mammaledig med mina små.

Det känns som att det alltid är någonting på gång hemma hos oss. Allt är som vanligt, men ändå har vi sjuttioelva projekt som pågår runtomkring. Vi planerar just nu hur vår framsida ska se ut och det var betydligt svårare än jag trodde. Ska vi köra marksten eller singel i år eller vänta till nästa? Vi sätter spröjs på våra fönster och jag målar möbler i garaget. Vi planerar även Melinas lekstuga. Ja, fullt upp och renovering är ofta förnamnet. Det är mycket, men samtidigt så kul.

Nu ska vi äta frukost, sen ska Linus få en överraskning…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.