janemarina

Flicka eller pojke???

Som vi längtat till att få gå på RUL och jag måste säga att veckorna hit har rusat iväg. Lite nervös var jag inför besöket och vi kom prick 08 när vi hade vår tid. Med andan i halsen som vanligt. Barnmorskan kikade på magen och vår lilla fralla växer på där inne. Tänk att på söndag går jag in i vecka 20! Tiden för bf är fortfarande densamma, 22 september.

Är ni nyfikna på vilket kön det är? Kan säga att det är vi också!! Vi kände oss så eniga att vi inte kommer att ta reda på vilket kön det är. Tänk att när vi väntade Melina så ville Linus först veta kön, men sen så ångrade han sig i samma veva som vi skulle kolla. Nu ville varken jag eller Linus veta. Vi får ju veta när bebis väl vill ut.

När vi var klara med undersökningen så frågade jag barnmorskan om hon kunde se vad det var och hon hade sina aningar. Då blev jag givetvis ännu mer nyfiken… För riktigt nyfikna är vi ju! Nåja, nu är det bestämt. Vi kommer inte ta reda på kön och vi ser fram emot att få det som en överraskning sen. Jag kan däremot avslöja att min magkänsla säger starkt att det är en till liten flicka.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. lackiis

    åh vad kul, vi ska inte heller kolla kön, känns som det blir så mycket roligare och få veta vid födsel! ? men vad svårt det kommer bli att inte fråga haha, tror stenhårt på att du har en liten tjej i magen ❤️

  2. eschutz

    Åhh så spännande ! Jag tror inte jag kommer vilja veta till nästa bebis heller även om jag redan nu är bombsäker på att även nästa kommer bli en kille det med. Jag tror dock du väntar en pojke denna gång ? SPÄNNANDE <3