Vecka 18 – janemarina

janemarina

Vecka 18

Tänk. Vecka 18 redan. Jag ser att magen plötsligt växt till sig ännu mer. Jag har känt av mycket molande och växtvärk de senaste dagarna. Brösten ömmar också oerhört mycket från och till. Som tur är så väntar jag på lite nya sköna underkläder från Glam mom. I början av min graviditet så mådde jag fruktansvärt illa, speciellt på kvällarna. Men det har äntligen lagt sig. Känner mig piggare, finare och i bättre form. Veckorna fram till vecka 15 så har det varit illamående och jag har som befunnit mig i en dimma av trötthet. Nu känner jag mig plötsligt sugen på att börja gå promenader igen och även besöka efterlängtade gymmet.

Jag är sugen på allt som liknar ”barnmat” korv med mos, korv med bröd, makaroner med köttbullar, pizza, smörgåsar. Idag tror jag däremot att vi ska passa på att grilla när vädret är så fint. Det om något ger vårkänslor!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.