janemarina

Jag och lilla magen är i vecka

Jag och lilla magen är i vecka 15. Det kändes egentligen för tidigt att gå ut med detta, men vi kände att vi ville. Vi är livrädda att någonting tråkigt skulle kunna hända, men skulle det ske, så vore det mer enkelt att förklara varför vi är ledsna. Vi vill njuta och föreviga varenda litet ögonblick innan vår lilla kotte kommer och det känns så roligt att få ha med er på denna resa igen.
Många av er har skrivit och berättat att ni följde oss när vi väntade Melina. Jag blir så glad när ni skriver och att ni vill följa oss igen. Det värmer verkligen.

Jag kommer att skriva mer om hur jag mått och hur jag känner mig nu, men nu lyfter vårt plan hem alldeles strax så jag ska stänga ner här.

Vi hörs hemma igen! Kram J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Angelica Ekomorsan.com

    grattis igen till bebis i magen!! själv går jag in i vecka 16 imorgon så då har vi bf väldigt nära varandra! ska bli så kul att följa din gravidresa ✨

  2. sofiamalmstrom

    Fina jane är så glad att ni aka få en kotte till i er fina familj har följt dej sen du väntade Melina och jag kommer absolut fortsätta med det ni gör så mycke spännande saker i er familj och man får både bra tips och även se Melinas enprma framsteg och ert hus blir bara finare och finare för varje gång älskar er inredning kram