janemarina

Dagarna med Bygglovsgänget

Wow vilken respons på bilderna från Bygglov. Bliroerhört glad. Vi är mer än nöjda och längtar nu så mycket till våren så att vi kan börja plocka fram möbler och göra fint inför sommaren.

Jag har lovat mer bilder från Bygglovsresan och här kommer de.

Ja ni, såhär såg det ut när allt drog igång. Vi har tyvärr fotat väldigt lite, men vi hade inte telefonerna på oss och det var fullt upp dessa dagar. Allt var riktigt kul och jag är glad att vi njöt av stunden.

Bästa Melina. Hon var underbar ochduktig genom hela resan.

Många har velat se bilder inifrån vårt hem. Vi filmade inomhus, men som ni såg så var det ingenting som kom med på tv.

Minns när jag tog denna bild. Kände mig lyckligt lottad. En känsla som jag alltid kommer att komma ihåg. Strax efter denna bild togs så fick vi lämna vårt hem. Dagen efter vad överraskningen.

Riktigt fin eftermiddag. Alla tog en paus från bygget.

Ser ni mannen med hatten bakom bordet som busar med Melina. Det är producenten. Tjejerna bredvid var jätteduktiga och skötte allt med logistik, stort som smått.

När vi fick lämna bygget så åkte vi in till Trosa och mötte upp min lillasyster. Vi åt glass och hade det jättemys. Sen sov vi över hemma hos min svärfar och Inger.

Den natten när vi gick och la oss så somnade vi verkligen med fjärilar i magen. Oj vad vi spekulerade och försökte gissa hur det skulle se ut, men inget som vi tänkt oss. Det blev så mycket bättre!

Bilderna från hela projektet kommer i ett annat inlägg. Nu checkar jag ut för denna helg. Härligt med måndag imorgon! Kram och sov gott.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. lilyochmamma

    Vad kul att ni kom med!! ? Vi tänkte också söka till bygglov då vi har ett väldigt speciellt kök som är sjukt högt i tak men svårt att planera för hur vi ska göra om det, så tänker att de förhoppningsvis vill sätta tänderna i det ? Men hur funkar det, betalar man någonting om man är med eller står bygglov för hela kalaset? ?