Frukost med Hemtex – janemarina

janemarina

Frukost med Hemtex

Detta inlägg är reklam och inlägget innehåller annonslänkar från Hemtex

God morgon på er!

Bjuder på bilder från gårdagens mysfrukost. Idag kör vi favorit i repris. I det här inlägget vill jag visa er några favoriter jag hittat hos Hemtex. Det första som fick hoppa ner i varukorgen är detta fina grytunderlägg. Texten speglar vårt kök så bra! Så mycket som vi dansar i köket när vi lagar mat eller när vi firar in fredagen.

Bordstabletterna är ytterligare en favorit. De kändes så vackra och lekfulla. Älskar färgerna och alla små detaljer. Melina gillade dessa lika mycket som jag. Dessa tänkte jag främst till Melina. Kul med massa spännande djur under tallriken.

Hemtex var från början en butik där jag bara kikade in på ibland, men nu är det en butik som ligger på min topplista där jag alltid hittar fin inredning, sängkläder och gardiner.

Detta inlägg är i samarbete med Hemtex

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.