janemarina

Vinterkläder till lilltjejen

Detta inlägg är i samarbete med Jollyroom

Nu har jag bunkrat upp med vinterkläder till Melina. Det känns bra att vara förberedd när riktiga vintern kommer. Den här overallen är från Nordbjörn och den känns så bra. Det är en varmfodrad vinteroverall. Tillverkad i ett vatten- och vindtätt material som andas. Den här overallen känns perfekt för utelek på förskolan.

Klickade även hem fleecekläder. Känns bra att kunna ha under overallen. Bra att ha lager på lager som man kan ta på och av. 

En annan sak som känns viktig på overallen är att luvan är barnsäker och lossnar om den skulle råka fastna.

Pälsen är i syntet och tycker att den är jättefin.

Overallen har också en justerbar midja som ger en skön passform.

Man märkte att Melina tyckte att det var någonting speciellt när hon tog på sig overallen. Här var vi ute vid tullgarnsslott och lekte.

Vantarna kastade hon av snabbare än kvickt. Här har ni en direktlänk till mössan och vantarna.

Jag var ute efter en mössa som skulle vara mjuk och ha fleece på insidan. Jättebra att det är reflexdetalj i nacken också. Under har hon en halsduk som ni hittar här. Halsduken
har ett värm hals- och nackparti med en mjuk och skön fleecekrage.

Har ni köpt vinterkläder än? Vad är viktigt när ni köper vinterkläder till era små? För mig är funktionenviktigt. Att man kan leka utan att behöva bli blöt och frusen efter en kvart i snön.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. FrökenT

    Köpte för en månad sen, overall till sonen och täckbyxor till dottern från Polarn O. Pyret, bästa vinterkläderna enligt mig. ☺️ Har bara halskragar i ull att köpa till båda.