janemarina

Min födelsedag

God morgon godingar.

Jag har blivit väckt med blommor, ballonger, pussar och födelsedagspresenter. Mina bästa klev upp klockan fem för att sjunga för mig. Hur fina är dom inte?

27 år idag. Tänkt att jag kom till den här världen för 27 år sedan. Tänk hur mycket som hunnit hända. Jag tycker det känns lite konstigt att fylla 27 år. Helt ärligt så är det första gången som jag märkbart känner att jag närmar mig trettio. Overkligt. Tänk att om 10 år så är jag 37… Det om något känns overkligt! Om jag befinner mig här nu, vart är jag då i livet? Födelsedagar sätter igång mycket funderingar. På ett spännande sätt, men också ett bevis på hur fort tiden går.

Ser ni förresten att jag ser ut som ett barn på julafton? Det beror verkligen på att jag fortfarande tycker att det är kul att fylla år. Vi kommer aldrig kunna stoppa tiden, så det är lika bra att njuta hela vägen och vara tacksam.

Jag vill fråga er! Hur många år är ni som läser bloggen? Gillar ni att fylla år? Eller är det bara jobbigt?

Kram och fin dag på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tresmultron

    Stort grattis på din dag ?? själv fyllde jag nyss 34 år och tänker på samma sätt som dig…. om jag är här nu med alla dessa fina mänmiskor runt mig, min man, vårs fina barn, familj och vänner…. var är jag då om 10 år?

  2. CarolineK

    Stort grattis! ?? Jag är 25 år, tycker det är mysigt att få bli ompysslad och presenter är jätteroligt att få! Men jag väljer aldrig att fira mig själv, dvs jag ordnar sällan med nån träff för min skull, skulle hellre bli överraskad eller bjuden på middag för att det ska kännas speciellt ?