janemarina

Drömmar kan slå in

Jag har verkligen alltid varit lite av en drömmare. En som drömmer om mycket. Litet som stort. Jag är övertygad om att det är jätteviktigt att drömma och framförallt våga drömma. Ibland märker jag en irritation när jag berättar om mina drömmar. Vet inte om det är att folk uppfattar dom som orealistiska eller naiva, men i min värld så finns det inget sånt. Jag blir driven av mina drömmar och kommer alltid sträva efter att nå dit.

En av mina drömmar är att driva eget. Jag skulle vilja jobba mer med mina kanaler, jag skulle vilja skriva och fotografera mer. Få jobba mer kreativt. Få skapa i bild och form. En liten gårdsbutik vore också magiskt.
Just nu i tiden så känns det inte rätt. Jag trivs väldigt bra med mitt jobb och känslan av tryggheten. Jag känner mig tillfreds precis som det är just nu. Jag längtar inte någonstans.

Många av mina drömmar har jag redan uppnått. Jag har köpt mitt drömhus med min snygga karl. Jag drömde om att bli mamma och det känns än idag overkligt. Många drömmar kan slå in av sig självt, men jag tror att många av våra drömmar så måste man kämpa sig dit. Ha en dröm, ett mål och en strategi om hur man ska lyckas. Lägg även dit viljan och tankens kraft så tror jag att man kan komma så långt.

Jag tror att det är viktigt att ha drömmar och våga drömma. Skäms aldrig över dom. Våga säg dom högt. Skriv ner dom. Tro på dom helhjärtat. Tro på er! Jag är väldigt nyfiken era drömmar? Har ni en dröm som nästan känns overkligt stor att drömma om? Har några av era drömmar gått i uppfyllelse?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. trix

    jag har alltid drömt om att bli mamma, att få uppleva den magiska graviditeten och känna sparkarna från mitt egna barn! Nu är jag gravid i v32 och kunde inte längta mer efter mitt troll! Jag är även en sån person som vill ha många bollar i luften och att äga mitt egna hus är nästa stora mål som ska uppfyllas!

  2. CarolineK

    Känner igen mig så väl! Drömmer dagligen! ”Önskar” att det mesta såg annorlunda ut än vad det gör precis just nu. Funderar hela tiden på olika saker, vägar, att ta mig dit. Vill vara ekonomiskt oberoende, vill ta med min familj på en resa, vill bo någon annanstans och vill kunna njuta av livet utan en massa motgångar. Drömmer redan om livet som pensionär ? Vill husbila genom europa och bara ta dagen som den kommer ?

  3. LJohanssons

    Jag drömmer om ett stort hus och att få skaffa barn. Jag har redan min kärlek så den drömmen har redan gått i uppfyllelse. Sen vill jag även uppnå min dröm bil. Jag är också en drömmare och tänkare ?

  4. gabriellafrojd

    Jag drömmer om att flytta till hus med min sambo & våran son! Och vad gäller jobb drömmer jag om att kunna jobba med sociala medier av något slag. Har en blogg som jag har haft väldigt länge men känner att jag saknar intressanta saker i mitt liv för att den ska bli större och mer utfylld… har du tips får du mer än gärna dela med dig! ?? förövrigt så har du en väldigt mysig & bra blogg!! ?? Heja heja

  5. lindqvistsandra

    Jag har velat ha barn väldigt länge. Minst 2 år har den drömmen och tanken funnits. I våras så plussade jag på stickan. Reaktionen blev väldigr blandad, från båda. Men den 18 december, så beräknas det att komma en liten bebis ?