janemarina

Oj vad vi planerar!

Jag trodde inte när jag åkte hem från jobbet idag att vår kväll skulle bli så mysig som den blev. Jag har haft så himla ont i magen idag och orken har varit lika med noll. Men ikväll så fick jag lite energi. Min lillasyster och lillebror kom förbi och vi skrattade mycket som vanligt. När dom hade åkt började Linus och jag planera våra framtida renoveringsprojekt.

Detta är projekt som tyvärr kommer att kosta mycket pengar… Men jag vet att det kommer att vara värt det i framtiden. Men innan vi hoppar på våra storslagna idéer så ska vi snart ta tag i ett av våra rum som ska bli en stor garderob. Det kommer att bli förvaring för lakan och handdukar. Och bli min och Linus garderob. Just nu är det kaos med alla våra kläder. De får inte plats och all ordning och struktur är obefintlig. Det stressar mig enormt.

Jag saknar verkligen min garderob som jag hade i vårt förra hus. Så underbart med walk in closet! I anslutning till vår nya garderob så kommer vi ha tvättstuga vilket känns bra. Jag vill inte ha kläder i sovrummet för jag rör alltid till det. Men också att man slipper väcka familjen på morgonen när man väljer kläder. Finns ju för och nackdelar med allt.

Ps. Att bo i ett ständigt renoveringsprojekt är verkligen charmigt ibland. Alla dessa idéer och drömmar som man sakta jobbar och renoverar sig mot.

Vad har ni för klädsystem hemma? allt från lakan, handdukar till era kläder? garderober eller walk in closet? Dela med er av era bästa idéer till mig.

Den här sista är en bild min gamla garderob. Saknar verkligen att ha ordning och reda.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. CarolineK

    Jag har aldrig haft nåt större intresse för kläder och det kan väl bero på att min garderob alltid varit rörig och trång.. har inte många olika plagg men blir ändå att man håller sig till sina favoriter. DRÖMMEN är ju att få ha en walk-in-closet i stil med din förra så man kan börja känna någon slags glädje utav att klä sig?? some day… ???

  2. Tresmultron

    Jag hade älskat walk in closet, men tyvärr får det inte plats i vårt nybyggda hus…. eller en liten finns i anslutning till vårt sovrum, men det får agera barnrum till vår minsta tills hon blir större och kan sova själv ♡