janemarina

Vi börjar redan nu!

Märkligt, men när jag skrev rubriken så kändes det nästan som att jag borde börjat för längesen. Vi har börjat köpa julklappar redan nu. Vi är en stor familj och köper till alla. Jag har länge tyckt att vi borde avveckla den traditionen, men när julen närmar sig så står vi alla där och har handlat åt varandra.

Jag gillar att vara ute i god tid och det känns som att jag äntligen är det på riktigt. Jag har bestämt mig för att jag vägrar ge mig ut i julklappskaoset på stan dagen innan. Det är inte mysigt eller trevligt någonstans.

Jag gillar att ha en tanke bakom mina julklappar till familj och vänner, då gäller det att börja i tid. Åh vad jag blev sugen på glögg och julstämning i skrivande stund. Jag får dock vänta lite lite till… Det är trots allt bara oktober än.

Har ni börjat handla julklappar än? Köper ni julklappar? 

Bild lånad från Pinterst

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. lindqvistsandra

    Ja, jag köper julklappar, men iår så väntas det komma en liten bebis den 18 december, så det får bli en julklapp till mig och pojkvännen ( och övrig familj & släkt också förstås ) men kommer nog inte kunna hålla mig från att köpa någon julklapp utöver det ändå ?