Städhjälp – janemarina

janemarina

Städhjälp

Vet ni vad! Från och med torsdag så kommer vi att ha städhjälp hemma hos oss. Vi har pratat fram och tillbaka om det här med städhjälp och nu har vi bestämt oss. Jag vill kunna lägga min tid och energi på familjen så varannan torsdag så får vi hemmet städat. Ska bli så underbart!

Planen är denna. Vi kommer att röja undan i vårt hem innan. Sedan kommer städfokus ligga på att ta dessa områden.

– Köksluckor
– Badrum
– Micro/ugn
– Lister
– Skura

Vi kommer plocka undan och dammsuga innan och sedan så får vi hjälp med listan ovan för det är sådant som alltid hamnar efter. Känns lyxigt att få hjälp en torsdag dessutom. Perfekt inför helgen! Känslan att komma hem med en bukett fredagsblommor kommer att kännas ljuvlig.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.