janemarina

Jag har gjort det igen…

Jag visste det redan när vi stod där inne på Ikea att jag skulle komma att ångra mig i valet av blå soffa. Linus hade världens bästa förklaring till varför vi skulle köpa den soffan så jag gav efter. Försökte förtränga tankarna om att jag faktiskt tröttnar och älskar att göra om i hemmet. Det är precis där jag hamnade nu när jag försiktigt sa till Linus att jag vill sälja soffan. Om det ändå bara hade varit den soffan vi sålt det här året. Vi köpte ju en annan några månader sedan som vi också sålde…

Men. Gjort är gjort och soffan är såld. Nu börjar ”projekt hitta rätt soffa som vi aldrig ska sälja igen” Kanske någonting men inte inom de närmsta tio åren i alla fall. Så jag tänkte be om er hjälp.

Ingen av färgerna ovan stämmer överens med det vi vill ha. Men vi kan inte bestämma modell. Hörn howard skapar ju många sittplatser. Medan gruppen med fåtölj känns lite lyxig. Vad tycker ni? Vad har ni för soffor?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. jcedin

    Åhh detta är verkligen bästa soffan! Jag har den i mitten, trotts jag inte bor i Sverige för tillfället så har jag den i förvaring men åh den är bäst! Dock skulle jag nog säga att en större modell skulle passa bättre till en barnfamilj ?