janemarina

När livspusslet inte går ihop

Detta inlägg är i samarbete med My Nanny.

Jag har tidigare här på bloggen skrivit inlägg om mynanny och det har jag gjort då jag kommit i kontakt med en trevlig tjej som heter Caroline som jobbar där. Hon berättade för mig hur de arbetar och att det verkligen är många familjer som behöver denna hjälp för attfamiljelivet att gå ihop. En fantastisk tjänst Verkligen!

Jag har skrivit ett långt inlägg här om vad jag tycker är a och o om vi skulle söka barnvakt.

Vi har tagit hjälp av familj och vänner när vi behövt. En sak som jag tyckte var jobbig tidigare, det var att fråga om hjälp. Idag så känner jag inte så längre. Ibland behöver man det. Det går inte alltid att få ihop livets alla måsten med jobb, aktiviteter och allt annat runtomkring. Därför tycker jag att det är fantastiskt den tjänsten som My Nanny har. Tillsammans så hittar ni en person som kommer att passa er familj.

Om ni vill komma i kontakt med MyNanny så hjälper jag er mer än gärna! Ni kan även ringa MyNanny och berätta att ni läst detta hos janemarina och få ett gratis möte upptill 90 minuter. Bara att fråga efter Karro. Telefonnummer till mynanny är 0775-88 80 08 eller via my-nanny.se. Om du känner dig nyfiken och har ännu fler frågor. Tveka inte att ringa och prata med dom.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.