janemarina

Jag ska sluta nu

Jag har verkligen aldrig varit den som bekymrat mig över vad jag stoppat i mig. Jag har kunnat äta lösgodis alla dagar i veckan utan att reflektera om det är bra eller dåligt. Klart jag förstått att det inte är hälsosamt, men det har jag struntat i.

Den här sommaren har satt sina spår när det kommer till alla onyttigheter… Min hy har verkligen tagit stryk av allt socker. Det är första gången som jag börjat märka att jag måste sluta med sötsaker varje dag.

Det jag nu behöver är tips från er. Jag har inte en aning om hur jag ska lyckas hålla mig ifrån sötsaker då jag blivit sockertorsk…

Ge mig era bästa tips hur jag kommer ifrån sötsuget? ALLA tips vore kanon!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. CarolineK

    Har samma dilemma ? Jag fuskade igår kväll och åt lite naturgodis (brukar oftast överäta allt!), köper helt enkelt inte hem sånt jag egentligen inte vill stoppa i mig. Det är svårt att försöka ignorera alla chokladkakor på vägen till kassan men det är det bästa sättet för mig. Börjat äta alfalfagroddar, på frukostmackan, som topping på maten osv.. tycker det har hjälpt! Dom är otroligt nyttiga och jättegoda till allt eller bara som dom är! ?

  2. EvelinaAndreasson

    Fin blogg! Mitt tips är – försök håll ut! Jag har själv halkat dit rejält nu på semestern och ätit för mycket socker och kolhydrater. Första dagarna är det jättejobbigt, men det blir bättre! Lycka till

  3. Ylva

    Åh jag är likadan, är så himla sötsugen hela tiden. Men jag har lyckats att ha sockerfria veckor och ibland undrar jag hur jag lyckades med det..? Det bästa tipset är att ta en dag i taget, när jag väl lyckas att inte äta socker på en dag blir jag så stolt att jag inte vill förstöra det genom att äta socker den andra dagen. Det är alltid svårast de första dagarna. Sedan kan det vara bra att hitta något annat att ersätta sockret med i början, så som att dricka citron vatten, äta massa frukt, nötter eller naturell yoghurt med bär. Hoppas att du fick lite tips som du kan utgå ifrån! Lycka till!?