De senaste dagarna… – janemarina

janemarina

De senaste dagarna…

Jag vaknade en natt för några dagar sedan av fruktansvärd värk. Jag kunde inte placera om det var över bröstet eller magen för det gjorde så hemskt hemskt ont. Jag kunde inte ligga ner, inte sitta. Efter någon timme så somnade jag halvsittandes i soffan.
Sedan dess har smärtan kommit från och till och när den kommer så vet jag inte vart jag ska ta vägen. Smärtan är verkligen outhärdlig. Den påminner om halsbränna.

Men kan halsbränna göra så ont?

Idag när jag skulle åka till jobbet så fick jag bita ihop för smärtan höll i sig från att jag satte mig i bilen till att jag kom fram till jobbet. Har gått lite på huk för att det har mildrat det lite. Nu undviker jag kaffe för säkerhetensskull. Jag hoppas hoppas att det går över för när väl smärtan sitter i så är den verkligen hemsk!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Ser att du redan fått tips på att det kan vara magsår. Det trodde mina läkare också när jag flera ggr var inne akut för hemska mag/bröstsmärtor. För mig visade det sig vara gallsten. Vid ett ultraljud visade det sig att min gallgång var rejält uttänjd – alltså varje gång jag fått sitta på akuten eller legat hemma med hemska smärtor har troligtvis sten trängt igenom. Jag genomgick en operation där dem tog bort min gallblåsa. Sedan är smärtorna borta. Hoppas såklart inte du har detta, men om dem inte hittar några fel så föreslå ett ultraljud på gallan.