janemarina

Här handlar jag inredning!

En ofta återkommande fråga här på bloggen är vart jag handlar vår inredning ifrån. Så jag tänkte göra en lista med mina absoluta favoritställen!

Loppis. Det är verkligen det absolut bästa stället! Det finns så många smultronställen i Sörmland. När jag är ute efter någonting speciellt så skriver jag upp det och tar fram min lista när jag springer runt på loppisar. Mestadels av mina bästa fynd är från loppisar.

Mio. Jag undviker nästan att gå in där för jag hittar ALLTID något som jag vet att skulle bli fint hemma hos oss. Allt från porslin till kuddar och möbler.

IKEA. Min favoritaffär. Förutom att jag älskar deras mat så är varuhuset underbart att strosa runt i. Hittar alltid någonting fint. Detsamma med porslinet.

Inn och Finn. Det brukade vara min bästa bästa affär, men de senaste gångerna när jag tänkt handla där så har jag inte fyndat något. Men dom har helt klart massa fint.

Hm home. Behöver jag säga mer? Så mycket fina saker.

Jotex och Ellos får en delad plats. Hittar ofta fin inredning där. Prisvärt också!

Jollyroom. Helt klart när det kommer till barnrumsinredning. Här har ni två inlägg med shopping från Jollyroom. Här och Här!

Om jag har missat något riktigt bra ställe. Tipsa mig och alla andra. Alltid kul att få upp ögonen för nya inredningsbutiker.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.