janemarina

Midsommarplaner

Åh jag börjar verkligen längta till midsommarafton. Det är en högtid som jag verkligen tycker om! Klänningen som jag hade beställt har tagit slut i storlek så jag hoppas att den hinner komma in. Den hann ta slut precis när jag klickade hem den…

Jag ska göra en vacker krans till mig, fixa naglarna innan och plocka fram Melinas klänning. Vi ska vara hemma hos min svärfar och hans fru. Det ska bli jättekul. Ser fram emot femkamp, midsommarlunch, dans runt midsommarstången och kobingo såklart! Ett fullspäckat schema, men ett underbart sådant.

Vad tycker ni om midsommar? Vad har ni för planer?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annelie

    Vi skulle till västerljung förra året men blev aldrig av men vi ska dit i år och se hur det är ? sen blir det nog bara gomiddag hemma ?

  2. Lycklig

    Midsommar är en favorit. Vi firar alltid den i Gnesta hos min syster med familjer. Oftast blir vi 30 pers på midsommardagen med god mat och annat. Lekar till kvällen. Midsommarafton gör vi ner till kohagen och skådar dans och midsommarstång innan vi intar middag med de närmaste.

  3. amanddafelicia

    Detta blir vår första midsommar med vår lilla dotter, även första högtiden så den känns väldigt speciell iår och den ska firas tillsammans med min sambos mostrar, kusiner, föräldrar och mina föräldrar så det blir ett stort gäng!?