Jag har fått ett nytt uppdrag! – janemarina

janemarina

Jag har fått ett nytt uppdrag!

Det jag nu ska berätta är så oerhört kul. Jag fick en väldigt fin start på min dag idag…

Jag är en av de utvalda som kommer att vara ambassadör för Bloomingshop. För er som ännu inte är bekanta med Bloomingshop så säljer de bekväma damkläder, accessoarer, homewear och heminredning.

Bloomings designer är tänkta att genomsyras av skaparglädje och originalitet och bekvämlighet. Jag har älskat kläderna sedan första gången som jag provade deras mysklänning. Det här är ett uppdrag som jag verkligen är oerhört tacksam för. Det ska bli så roligt att kunna inspirera er med alla dessa fantastiska plagg!

Berätta gärna om ni känner till företaget? Har ni några klädfavoriter?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.