janemarina

To go med Eva Solo

Detta inlägg är i samarbete med Eva Solo

Jag vill verkligen tipsa er om min nya fina ”to go termos” från Eva Solo. Varje morgon innan jag åker till jobbet så har jag kaffe i den, likaså om vi åker iväg på helgerna på någon utflykt. Jag misstänker att jag inte är ensam om att vilja ha mitt morgonkaffe med mig… Perfekt för oss som tycker att morgonen brukar springa iväg.

Vet ni vad Linus brukar låna min termos till? Han gör färdigt välling i den till Melina och har med sig den när dom åker iväg. Hur smart som helst! Det jag verkligen gillar med termosen är att den är drickvänlig. Den har ett praktiskt lock så att man inte spiller.

Kika in hos Eva Solo för att hitta din favoritfärg, den finns i många olika utföranden.

Detta inlägg är i samarbete med Eva Solo

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. janemarina

    God morgon! ? Du kan dricka direkt ut den, därför tycker jag att den den är så bra! Och mitt kaffe håller sig varmt och då kör jag bil i 25 min till min arbetsplats. Så verkligen nöjd. Locket har ett band med ett slags anti slip så man kan hålla i också. Kram ?

  2. Jenny Thuresson

    Hej blev nyfiken på termosen:). Håller den värmen bra och kan man dricka direkt ut alltså är den gjord för det? Känner att vill ha med varmt te(som jag skulle ha den till) men att kunna förbereda tidigt för att bara kunna greppa tag i precis innan avfärd mot dagis tex. TCksam gör svar. Mvh jenny