janemarina

När ska vi gifta oss?

Spännande va?! Det låter helt galet, så stort och såklart SÅ underbart. Så när ska vi gifta oss? Det är en fråga som många i vår närhet  frågat oss och det är även en fråga som dyker upp här på bloggen ibland.

Så, när ska vi gifta oss? vi pratar om det ibland och drömmer oss bort till ett stort, vackert bröllop med alla våra nära och kära. Både jag och Linus pratar om ett STORT bröllop och vi vill att det är en dag som ska innehålla allt, verkligen på detaljnivå. Ett bröllop kräver sin planering och planeringen kräver tid så det är verkligen fel tid just nu.

Jag vet att planering med bröllop kommer att ta upp en stor tid och jag vill att det ska vara en tid av glädje. Jag vet att det säkert kommer att vara lite stressigt också innan allt klaffar, men mestadels måste det ju kännas kul!

Sen har vi alltid sagt att livet innehåller så mycket olika fantastiska kapitel och ett bröllop är ett av dem, i alla fall för oss. Just därför vill vi spara på den litegrann och ha något magiskt att se fram emot. Så inget bröllop inom den närmsta tiden, men det är heller inte evigheter långt bort. Just nu ligger det som ett varmt, härligt samtalsämne ibland och det räcker för oss.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Storstadsmamman

    Låter härligt =) .. ja allt ska man inte heller göra på en gång. Vi hade ochså det tankesättet! blir nog ljuvligt den dagen det är dags för er. Kan ju inte bli annat. ha en fin kväll KRAM

  2. Pengarellerpyssel

    Finns bilder! Så olika man kan vara. Vi drar oss för att gifta oss för jag vill absolut inte ja det där stora bröllopet ? Fantiserar ibland om att gifta oss i Ishotellet dock. Så himla fint där!