janemarina

Husdrömmen som gick i kras!

Jag vet inte vad det är ett tecken på, men under veckan har jag haft många mardrömmar som rör vårt hus. Jag är så nojig att att någonting ska hända. Vi har haft det kämpigt attallt kring renovering attihop. Det tarkrafterna och det mest psykiskt vissa dagar. Jag tror att jag har läst runt lite för mycket om hus som slutat i katastrof och husbyggen där allt gått helt fel.

Mina mardrömmar har handlat om allt från vattenskador, inbrott och att vi plötsligt vaknar och får inte bo kvar här. Det är som att allt har varit lite för bra och jag är bara så rädd. Lite som när man blev tillsammans med sin pojkvän och var rädd att allt skulle gå åt skogen för att allt kändes lite för bra. Förstår ni vad jag menar?

Allt här går verkligen framåt just nu och det känns underbart. För varje dag som bygget går framåt så känner jag mig lättare och gladare. Vi pratar mycket om renovering varje dag och försöker påminna varandra när det är tufft att det är faktiskt vår dröm vi jobbar på nu. Mardrömmar, allt det jobbiga och slitet får komma och gå, men trots det så får vi inte glömma att vi lever i husdrömmen just nu. Dags för mig att sluta läsa om precis allt! Det är olyckligt att husdrömmar går i kras, men vi får helt enkelt leva i nuet och ta motgångarna när dom kommer.

Ni som renoverar eller har gjort. Vad tyckte ni var kämpigast med hela processen?

En bild från när stommarna i köket sattes ihop.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. PrinsessanWilensjo

    När vi höll på med vårat hus så drömde jag ofta att någon ville sabba för oss! Och ja fetisdagen för 2 år sen hände det! Rörmokaren hade blivit klar hos oss (i badrummet) kl 09.01 då skrev han att allt va klart och att vattnet va på. Vi åkte iväg efter jobbet för att äta semlor med familjen. Så vi kom hem 22.35 och då hörde vi hur det skvalade nere i källaren och ja där va det en hel sjö med vatten som kom från badrummet ? Alla känslor man hade kom på en gång! Första man tänkte ”vart ska vi nu bo?”. Visst de gick bra men väldigt tråkigt! De va hål i ett av rören till handfatet ? nu är man skor nojjig kan jag lova! Och jag fattar din oro! Man vill verkligen inte att något ska hända! :/ Men jag hoppas verkligen att de går bra för er och att inget händer❤