janemarina

En underbar presentbutik

  Detta inlägg är i samarbete med Giftstory

Jag vill verkligen tipsa er om presentbutiken Giftstory. Jag hittade dit när jag skulle köpa en present till en födelsedag. Hittade så mycket fint! Det är en butik som har gåvor till babyshowers, nyfödda, doppresenter och födelsedagar till små barn. MEN! Nu finns det även saker som man mer än gärna vill köpa i present till sig själv!

Den här vasen från Klong har fått flytta hem till oss och jag är kär i den! Det är verkligen materiell lycka!

Förutom att Giftstory blivit en favoritbutik när det kommer till presenter på nätet så är jag oerhört inspirerad över Louise som driver hemsidan. Hon är en tvåbarnsmamma som bor i Sigtuna. Hon ville göra någonting annat och startade Giftstory. Idén med Giftstory föddes när utbudet på doppresenter och gåvor till små barn inte kändes lika roligt i Sverige som det hon sett i London och New York och då började Louise importera lite nya varumärken som tex Molly Brown som inte funnits i Sverige tidigare.

Nu är målsättningen att blanda kända och okända varumärken så att vi som handlar alltid skall hitta något och känna oss inspirerade! Jag är inspirerad över både hemsidan och Louise! Häftigt med personer som följer sin dröm och gör det hjärtat säger.

Kika in här så får ni se vad jag menar på en väldigt fin hemsida med massor av inspiration och presenter.

Detta inlägg är i samarbete med Giftstory

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.