janemarina

Hur kan något så litet ta så mycket energi!

Jag har tänkt och tänkt vad jag skulle skriva härinne ikväll. Påbörjade och skrev, men det enda mina fingrar ville skriva om är frustrationen kring våra kläder. Jag vet inte hur jag ska strukturera upp det hela. Och jag vet att det låter världsligt, men för mig har detta blivit ett STORT projekt!

Idag har vi fyra garderober i vårt sovrum och jag tycker att dom är tråkiga. Jag vill ha ett rum som skapar en trivsam känsla och just nu är vårt sovrum ganska tråkigt. Sedan är det heller inte färdigt än.

Linus har sagt att han är glad och nöjd bara han får en garderob och det ska jag fixa och tänker att det blir i form av ett fint klädskåp. Till mina kläder då… Jag har så galet mycket kläder och tycker om att ha det så. Kläder ligger i mitt intresse och jag vill förvara det snyggt! Dvs, ha en walk in closet.

Vi har en liten ”skrubb” som man skulle kunna göra om till en walk in closet, men rädd att det blir för litet. Vi har en nedervåning där vi kommer ha tvättstuga, gästrum, hall, badrum och så. Där finns möjlighet att ha walk in closet i gästrummet, men vill man det?

Åh jag är så kluven. Jag saknar min walk in closet och vill trolla hit den! Så, till saken och jag önskar er hjälp. Hur försvarar ni era kläder? Vilken typ av garderob? Hur många garderober har ni? Vart har ni garderoben?

Jag frågar så att jag vet om jag är ute och cyklar i att ha sjukt många garderober… Och sen få lite tips i fin klädförvaring. Oj så luddigt det här inlägget blev. Hoppas ni förstår vad jag menar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. caroline

    Vi har ett förråd i lägenheten där festkläder och finkläder man inte använder så ofta får bo. Ihop med typ dammsugare, strykbräda, skidkläder och sånt man typiskt sett har i förråd :p utöver detta har vi inbyggd garderob i sovrummet, tre smala i rad. En med hyllplan och två för hängande kläder. Och då samsas jag och sambon om den :p jag har mkt kläder tycker jag men har rensat en del som jag inte använder så ofta. Sånt kan ligga i kartonger ihop med sånt som är ”fel säsong” just nu ?

  2. Lycklig

    Jag har en egen klädkammare eftersom jag har mest kläder. Den är liten och trång och tanken är att göra om den från golv till tak! Måla vitt och rulla ut en ljusgrå lättdammsugad heltäckningsmatta med kort lugg och sen strukturera om. Klädkammaren är i hallen precis intill entrén. ?