janemarina

Jag träffade någon på internet…

Jag satt där i mitt flickrum och bloggade när jag såg att jag hade fått en fin kommentarmin blogg. Jag var sexton år och han berömde mina ögonbryn. Dagen efter hade jag fått en till kommentar och det var att jag var söt. Det var där och då som allting började.

Plötsligt hade några kommentarer blivit evighetslånga konversationer över msn. Jag kom trött till skolan för att jag satt uppe halva nätterna. Det gick inte att sluta skriva!Utan att ha träffat personen som jag skrev med så hade jag plötsligt blivit kär. Kär i någon som jag visste så oerhört lite om. Jag visste att vi båda var sexton år och bodde tyvärr alldeles för långt ifrån varandra.

Vi skrev i flera veckor tills vi bestämde oss för att träffas. Det var där och då som mina föräldrar satte ner foten. Det skulle INTE komma på fråga. Det kunde vara precis vem som helst! Såhär i efterhand så förstår jag mina föräldrar och jag hade agerat likadant om det handlade om min dotter.

Tillslut sa dom att jag fick träffa honom, men då skulle han resa hem till oss och dom skulle vara med när vi möttes. Jag ringde och grät och förklarade för honom att det aldrig skulle gå att träffas, men så hörde jag en röst i telefonen som sa ”jag kommer i helgen!”

Så där stod jag på lördag eftermiddagen utanför ica och väntade på att han skulle komma med bussen. Ut klev en han, han som jag skrivit med i flera veckor. Jag föll pladask och mina föräldrar satt i bilen och tittade på när jag hoppade upp i hans armar.

Vi var sexton år och väldigt kära. Och det är så fint när jag tänker på att allt började här på bloggen för över tio år sedan. Några månader efter att vi blivit tillsammans så tog det slut. Distansförhållande blev slitsamt när man bodde femtio mil ifrån varandra och man hade knappt hade råd att fylla på sitt comviq kontantkort.

Man ska verkligen vara försiktig på internet. Du har ingen aning om vem som sitter där bakom skärmen. Jag förstår att mina föräldrar blev tokiga på mig. Men jag lyssnade till ingen annan än mig själv och nu råkade detta bli min livs första kärlek.  Härligt och så fint verkligen, men som sagt, man ska ändå alltid tänka sig för. För din egen skull.

Har du träffat någon internet? Någon som är din vän idag? en kärlek? berätta gärna!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Jag och min blivande man träffades via nätet. Pratade flera veckor innan vi sågs, bodde faktiskt på orter bredvid varandra så lämpligt ? vi träffades hösten -12 och har idag två fina flickor födda -14 och -16. Och planerar att gifta oss nästa sommar ?

  2. Tanja

    Så vacker berättelse! Jag är väldigt osocial person så jag träffade många killar via internet. De flesta var inget alls för mig. Olika syn på livet och värderingar så det tog slut rätt fort med alla förutom en. Han kändes rätt.♡

  3. FrökenT

    Jag och min sambo började prata med varandra på mötesplatsen.se för snart 5 år sedan. Jag hade bestämt mig för att lägga ner allt sommardagar med killar och dejting, men gav P en chans och vår promenad blev till en ytterligare dejt och innan jag visste ordet av det så bodde vi praktiskt taget ihop. Nu 4 år och 8 månader senare har vi två barn, två katter och bor i hus. ☺

  4. Hanna

    Jag började också skriva med en kille på internet för ett antal år sedan. Han bodde 60 mil bort. Jag var 18 år o han 19. Vi bestämde att han skulle komma och hälsa på mig (bodde ensam i lägenhet). Va så nervös men vi klickade lika bra i verkligen o nu 3,5år senare har vi flyttat till hus och väntar vårt första barn ?

  5. Linda

    Träffade min man på nätet, via en dejting-sida i oktober 2014. Min syster hade träffat sin man via nätet och jag blev lite sugen på att testa. Jag hade precis kommit ur ett 7år långt förhållande, så jag ville träffa lite nytt folk. Vips, där va han! Idag är vi alltså gifta och har en son som är 14månader ?

  6. Linneaajzz

    Jag och en kille träffades via internet för några är sedan och nu har vi barn ihop. Vi är inte tillsammans längre men han var min första livskärlek och mitt längsta förhållande ? Nu umgås vi inte alls längre

  7. Linn 24år

    Kul det där med att träffas på internet! Jag och min pojkvän träffades via Tinder faktiskt! Vi skrev/pratade från morgon till kväll konstant och vi var rätt snabba med att lägga till varandra på Facebook då det kändes bättre. Sen efter första gången vi träffades har det vart vi, väldigt naturligt föll allt på plats. Idag bor vi ihop & har stora planer framför oss! Han visar mig hur äkta kärlek ska kännas!

  8. louisenicole

    Jag träffade mitt ex på internet, jag var typ 15-16 år när vi började prata. Vi pratade på msn, sms eller ringde varandra dagligen i ett år innan vi sågs. Vi hade en distans på 120 mil, hade vi inte haft det hade vi säkert träffats tidigare. Vi sa till och med ”jag älskar dig” till varandra innan vi hade träffats. När vi skulle ses så var det antingen tåg till Arlanda som tog ca. 3 timmar & en flygresa på 1,5 timme som gällde, alternativt tåg i 22 timmar vilket jag tog ibland då jag är rätt så flygrädd. Vi höll ihop i 1,5 år och trots distansen sågs vi rätt ofta. Jag var tex. där under ett helt sommarlov och jobbade där, samt hade en av mina praktiker där under 3 veckor. Så vi passade på att ses under alla lov. Dock tog det inte slut på grund av distansen utan på grund av att han blev helt dum i huvudet till slut och var inte alls snäll mot mig. Efter den relationen så har jag aldrig börjat dejta någon från nätet i alla fall. ☺️

  9. Sofiethufvesson

    Jag och min man träffades via Lunarstorm. Jag var 15 och han var 16. Vi skrev, blev tillsammans och några månader senare tog det slut. Men under de tio åren kunde vi inte släppa varandra. Idag är jag 26 och han 27. Vi har varit gifta i 8 månader och har en son på 1,5 år ☺️

  10. josefineemilia

    Jag minns att jag och en tjej hade pratat i flera år på msn och var jättebra kompisar, så en dag fick vi reda på att vi skulle vara på Öland samtidigt. Dessutom på campingarna bredvid varandra så vi träffades och hade jättekul hela veckan!