janemarina

Trodde inte att jag skulle skriva detta

När den här bilden togs på mig så vägde jag 54 kg. Det var 54 härliga friska kilon. Igår ställde jag mig på vågen… Jag väger 45 kg, jag blev chockad och väldigt ledsen. Det känns inte alls kul längre. Jag äter och äter, men har månad för månad minskat i vikt. Jag kommer att boka tid hos vårdcentralen för att ta lite prover för att se att allt ser okej ut, men jag ska även börja träna igen. Jag har skrivit detta och suddat ut många gånger för att jag skäms. Jag vet inte varför, men känns bara så. Nu har jag pratat vett med min själv och lagt skämskudden åt sidan.

Jag har bestämt mig för att börja styrketräna och enbart gå promenader till att börja med, för konditionsträning gör att jag förbränner ännu mer. Jag vet att styrketräningen kommer att göra mig ännu mer hungrig så jag vet att jag kommer att behöva vänja och öva mig på att äta lite mer och definitivt mer rätt. Där är jag så tacksam som jobbat med forever, fått så mycket hjälp längs vägen. Idag köpte jag havregryn och ägg, det ni, nu blir det ordentligt frukost igen också!

Nu till varför jag skriver detta. Jag behöver verkligen tips från er. Hur ser era matvanor ut när ni styrketränar? Jag har tänkt göra ett kostschema nu till en början för att komma igång. Viktigt att kosten fungerar när man tränar. Annars kommer resultatet blir lika med noll och orken kommer att tyna bort. Jag har även lovat mig själv att jag är GRYM om jag får till två dagar i veckan. Tre pass i veckan är en Guldstjärna!

Så. Planen var ju att jag skulle till gymmet idag, men jag hittade inte mitt gymkort. Men nu har jag hittat det! Imorgon efter jobbet svirar jag om till träningskläder och sen börjar min resa tillbaka till en hälsosammare och starkare kropp.

Är ni med mig? Ska vi peppa varandra och köra igång?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. fridaroys

    Ledsen för din skull, men glad när jag läste.. du är inte ensam. Jag har oxå rasat till under 50 strecket o känner mig så orkeslös o svag.. kan ingenting om träning o kost.. ? dela gärna me dig utav tipsen du får