janemarina

Mina samarbeten

När min blogg och instagram började växabörjade även samarbetsförfrågningar att trilla in. I början tackade jag ja till väldigt mycket utav en större eftertanke. Tyckte att det var kul med samarbeten och körde på av bara farten. började jag med tiden att inse att det inte alls var bra att göra , att samarbeten ska spegla mig och inget annat.

Idag, nästan två år senare så ser jag på samarbeten med helt andra ögon. För mig är prio ett att det samarbetet ska spegla mig och vad jag tycker om. Jag skulle aldrig någonsin tipsa er om någonting som jag inte tror på eller något som jag inte står för. Jag har fått erbjudanden där jag blivit erbjuden bra ersättning mot att tipsa om tex snus, vissa underkläder eller bantningspiller… Men som sagt, det är saker som jag helt enkelt inte vill tipsa om.

Min blogg är mitt varumärke och jag skulle aldrig göra något som jag inte tror på. Jag vill inspirera och tipsa er om saker som jag tycker om, om saker som jag inspireras av. Därför väljer jag ut mina samarbeten med omsorg och mycket eftertanke. Jag vill att ni aldrig ska känna er osäkra på om det jag tipsar om är sant eller inte. Jag tar samarbeten på största allvar då det är en stor del i det hela. Så det jag skriver är ärligt och rätt från hjärtat.

Ett tips till er som har samarbeten med företag. Glöm inte DITT eget värde. Du har rätt till att ställa krav och ta betalt! Att skriva ett blogginlägg tar tid och då kan man ta betalt. OCH glöm heller inte att de företag du väljer att göra samarbeten med når ut till oerhört många så välj dina samarbeten med noga eftertanke. Vilka signaler vill du ge ut med din blogg, vilken målgrupp når du ut till? Tänk alltid igenom innan.

Hur gör ni med samarbeten? Ni kanske också sitter lite tips?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karrarsmamma

    Super bra inlägg, jag har själv startat en blogg nyligen och funderat på det här med samarbeten. Kram och titta görna in på min blogg.:)

  2. Ann-Sofie

    Vi skulle älska att göra ett samarbete med dig! Och jag tror att du verkligen skulle gilla våra produkter, helt fantastiska nappflaskor mm. som inte bara är helt revolutionerande utan också i precis de färger du gillar ? Kolla vår hemsida eller instagram @herobility och återkom görna. ?

  3. josefineemilia

    Jag själv har aldrig samarbetet men tycker att det du säger är superviktigt! Det märks ganska tydligt när någon gör reklam för någonting som de egentligen inte är intresserade av ? jättefina byxor förresten!