janemarina

Drömmar kan slå in!

När vi kom hem från Bulgarien förra året så knöt det sig i vår mage när vi visste att vi skulle åka hem till vårt radhus. Det tog verkligen emot och vi önskade innerligt att vi hade bott någon annanstans.

Precis innan vi svängde in på gatan där vi bodde så säger Linus ”nästa gång vi åker utomlands så ska vi komma hem till vårt nya hus” Precis det huset som vi ville komma hem till då, är det huset som vi bor i idag. Det är overkligt och så häftigt!

När vi skulle åka till Spanien några veckor sedan så kämpade Linus för fullt för att vi skulle kunna komma hem till huset efter semestern, och vet ni, så blev det ju! Vi åkte inte tillbaka till vår gamla gata, utan kunde packa upp resväskorna i vårt nya underbara hem. Trots renoveringskaos och stök så kändes det fantastiskt! Drömmar kan verkligen slå in!

Har du haft en dröm som slagit in? Eller har du en dröm som du väntar på att ska slå in?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. livsförändringar

    Grattis till drömmen som slog in! Kanske är det så att om man har en viss drivkraft och ett tydligt mål så är det inte alls omöjligt att drömmen blir verklighet. Jag skulle vilja påstå att jag lever min livsdröm. Från radhus i Göteborg till gård långt ute i skogen ✨?✨