janemarina

Renoveringsplanen!

Vi gör någon slags renovering på huset precis varje dag. Det går inte en dag som vi inte gör någonting litet. Det är allt från att måla någonting, bygga på köket eller fixa väggarna. För som jag skrivit innan så måste ALLTING fixas. Det är verkligen ingenting som är klart.

Jag och Linus har en plan över hur vi tänker att renoveringen ska gå till. Vårt hus är på 300 kvadratmeter så vi kommer inte bli klara på lång lång tid… Men vi planerar en månad i taget och planerar även ekonomin därefter.

Punkterna nedan är det som ligger i planen nu och några månader framåt.

Nu är verkligen första prion att köket ska bli färdigt. Vi nuddar liksom vid känslan av ett färdigt kök, men inte riktigt än.

Renoveringen i vardagsrummet är också igång. Det fattas lister, två väggar som det ska upp pärlspontar på och en ny dörr ska sättas in.

Hallen på övervåningen. Målas!

Trappen. Målas!

Vårt sovrum. Listerna fattas och sen måste vi köpa nya garderobsdörrar och lister för att bygga in garderoben.

Sedan är det dags för projekt Melinas rum.

det är detta vi sysselsätter oss med varenda dag. Det är svårt att få tiden att räcka till. På helgerna jobbar Linus och pappa mycket här hemma och jag gör det lilla jag kan. Jag ser fram emot att kunna visa er lite bilder fram emot helgen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. CarolineK

    Tar ni rum för rum eller sak för sak, t.ex när ni kommer till lister, tar ni lister där det behövs då? ☺️ Så kul att följa!