10 ärliga om vår relation – janemarina

janemarina

10 ärliga om vår relation

Här kommer tio ärliga svar om min och Janes relation. Dom är så ärliga dom kan bli, kul att få ge lite av min bild här på bloggen.

1. Hur är Jane på morgonen? Helt ärligt så är hon en drake innan hon har druckit sin första kopp kaffe…

2. Vem vill pussas och kramas mest av er? Det är faktiskt jag, Jane är kramig, men inte alls som mig.

3. Vem har störst tålamod? Det är också jag! Jane har en ganska kort stubin. Kan bli skogstokig på två röda!

4. Vad är det bästa Jane har köpt till dig? Det är nog en pizza när jag var riktigt bakis, haha! Eller ett halsband som jag använder nästan jämt!

5. När är Jane som vackrast? När hon ska åka till jobbet. Vissa morgnar när vi borstar tänderna så tittar jag på Jane och tycker att hon är så oerhört vacker!

6. Vad gör Jane när hon går dig på nerverna? När hon stänger av sin hjärna för att blogga…

7. Vad tänker du när Jane lägger ner mycket tid på bloggandet? Jag är glad att det går bra för henne och det är häftigt att Jane gör det hon vill. Ibland önskar jag att hon la ner bloggen litegrann när hon blir stressad, jag märker att det kan få henne väldigt stressad emellanåt.

8. Vad minns du av första gången ni träffades? Minns att hon hade en alldeles för stor jacka på sig, att den nästan såg ut som ett tält, men att hon var sjukt snygg!

9. Hur är Jane som mamma? Hon är en fantastisk mamma. Hon tänker alltid på Melina i första hand. Hon är helt enkelt bäst!

10. Vilka olikheter har ni? Jag är lugn och eftertänksam och Jane har ett hett temperament. Jag är spontan och Jane gillar att planera och analysera det mesta. Hon är väldigt känslig och gråter för allt, allt som är fint, gulligt, sorgligt, ja allt! Jag gråter ytterst sällan. Våran bästa likhet är att vi båda älskar att skoja och skratta.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline

    Åh vilket underbart inlägg! 😍 Man blir kär i kärleken när man läser om er två som ett par 😘 Skrattade så jag gjorde grisljud åt första 😂😂