janemarina

Specialleverans!

När vi kom till Spanien så möttes vi upp av en special leverans från bästa Kit4Kids! Mat, blöjor, nappflaskor och andra nödvändigheter för vår vistelse här.

För er som inte vet vad Kit4Kids är. Det är en tjänst på nätet där vi föräldrar kan beställa det vi känner att vi behöver till våra små på semestern. Det kan vara välling, solskydd, nappar, matburkar, smoothies, ja de har verkligen så mycket! Det har varit så enkelt att klicka i på nätet det vi behöver. Innan semestern är ändå allting så stressigt.

Det bästa för oss när vi använt oss av detta är att vi slipper packningen och att det alltid stått fram levererat till hotelldörren. Denna gång hade vi dessutom ett mer speciellt fall då vi bor hemma hos Linus pappa, men det var inga problem utan det levererades dit efter vårt önskemål.

Kika inKit4Kids hemsida. En hemsida som vekligen underlättar inför och på familjesemestern. Tusen tack igen bästa Kit4Kids teamet! Kram från mig och Melina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Chatarina

    Undrar lite vad det kostar att beställa där ifrån med frakt och allt? Tycker det är lite luddigt på deras hemsida. Vi ska åka till Kanarieöarna i mars så är lite nyfiken ?