BESLUTSÅNGEST!!! – janemarina

janemarina

BESLUTSÅNGEST!!!

Jag får ofta beslutsångest, det kan handla om allt från stort till smått. Nu har jag definitivt kört fast. Det är nämligen dags för oss att välja köksfläkt. Linus är fast besluten på att vi ska ha en fläkt från smeg. Jag gillar den också väldigt mycket, men gillar även de andra två.

Jag önskar verkligen tips och åsikter från er. Vilken hade ni valt? Önskar att jag kunde visa bilder på köket, men det är ju inte klart än… Men vi har ett kök där vi vill fånga det lantliga.

Denna beslutsångest alltså. Vill ju bara att det ska bli perfekt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Jag tycker den sista. Lagom lantlig men ändå stilren och neutral.Tror att du kommer tröttna om det är för nischat i längden. Helt ärlig! Smeg har också överpris på sina produkter. Lägg pengarna på annat!

  2. Sebbe

    Känner att jag får komma in med ett förslag från en mans synvinkel! Jag håller med Caroline om smeg att den är lantlig men med en modern touch (väldigt snygg ändå!) Jag tycker 3an känns mest lantlig men samtidigt kan det ge mer en stugkänsla! Så jag skulle nog välja nummer 2 faktiskt då den känns väldigt lantlig men även mjukare och mer harmonisk i formen 😊 Lycka till!

  3. Caroline

    Åh, nummer 2 tyckte jag var superfin och lantlig ! Alla var fina! Smeg känns dock mer retromodern (haha, om du fattar hur jag menar) än lantlig .