janemarina

Vad hände i duschen?

Ikväll när jag duschade så fick jag plötsligt en flashback till när jag var gravid med Melina. Jag skulle böja mig ner för att ta upp min hårinpackning när det plötsligt kändes riktigt ansträngande att böja sig ner haha! Kände mig verkligen fantomen gravid och känslan var som att jag hade en stor mage i vägen.

Ni som har varit med barn. Ni vet känslan när magen blev större och större och hur ansträngande det var att böja sig. Känslan ikväll var verkligen identisk. Undra om det är ett tecken att det är dags att börja ta sig till gymmet…

Vet ni vilken känsla jag menar???

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline

    Haha Gud ja !! Jag fick starka värkar mitt i natten och skulle vara snäll och låta min sambo sova lite till. Gick och ställde mig i duschen för att lindra smärtan. Satte mig ner för jag orkade inte stå. Men sen kom jag ju inte upp!! Jag skrek och skrek men min sambo stensov. Efter typ 1,5 timme lyckades jag öppna duschdörrarna med foten, hasa mig neråt så jag låg på rygg, kravla mig över tröskeln till duschkabinen och väl ute ur den var det såpass stort utrymme att jag kunde rulla över på mage och upp på alla fyra och sen upp stående ??