janemarina

Ge bort en sjukhussäng eller ett myggnät i julklapp till behövande!

För snart sex år sedan så träffade jag Linus underbara syster Sofia för första gången. Det är en person med det varmaste och mest omtänksamma hjärta. För två år sedan så flyttade hon till Kongo för hon träffade kärleken. Nu har Sofia tillsammans med sin man startat upp en vårdverksamhet. En vårdverksamhet som vill ge vård till en väldigt utsatt befolkning.

Jag tänker vara med och hjälpa till för jag vet att varenda liten gåva kommer att göra stor skillnad. Här kan ni se vad utrustning till vårdverksamheten kostar.

Droppställ 120 kr/st
Myggnät 20 kr/st

Babyvåg 600 kr
Sjukhussängar 300 kr/st

Bord till; förlossningsrum och vårdsalar 300 kr/st
Madrasser 250 kr/st

Handventilator barn och vuxen 200kr/st
Stolar 100 kr/st
Pinard’s Stetoskop för analys av fosterljud 100 kr

Skulle du vilja vara med och hjälpa till så köp gärna en julklapp i form av en gåva på valfritt belopp. Pengarna kommer att gå direkt till ändamålet, d.v.s. till fysiska inventarier i hälsocentret. Du får ett gåvobevis bestående av ett julkort skickat med mailen. Önskar du eller den som ska få julkortet se sin julklapp när den kommit på plats i hälsocentret så skickar Sofia gärna bilder och uppdateringar om verksamheten. Och jag kommer givetvis att uppdatera er här emellanåt hur det går i Kongo. Jag är STOLT som känner Sofia och hennes man som gör allt för att kunna ge god vård.

Gåvan kan skickas med swish till 0734 782182 (Sofia Ölander).
Skriv mailadressen du vill att julkortet ska skickas till samt JA om ni önskar uppdatering när gåvan är på plats eller NEJ om det räcker med julkortet.

Det går också bra att sätta in gåvan på Swedbankkonto 8327-9,914 944 251-0
Använder du detta alternativ vänligen skicka ett mail till [email protected] där du berättar om din insättning och anger mailadressen du vill att julkortet ska skickas till samt om ni önskar uppdatering när gåvan är på plats eller inte.

Det här är min fantastiska svägerska Sofia med hennes man Mufupa utanför hälsocentret i Demokratiska Republiken Kongo.

Såhär ser julkortet ut som är deras sätt att säga TUSEN TACK för er julklapp till dom. Om ni vill läsa mer om verksamheten så hittar ni deras hemsida HÄR!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.