janemarina

Bli belönad online

Detta inlägg är i samarbete med Wifog

Jag tillbringar mycket tid online. Detta för att detta för att det ingår i mitt jobb, men även för att jag tycker att det är väldigt kul! Nyligen så upptäckte jag hemsidan Wifog. Dom erbjuder en tjänst som verkligen ger mycket tillbaka, speciellt för oss som gillar att shoppa! Äntligen så finns det en tjänst som ger mig belöning när jag gör tjänster online. Att få poäng när jag shoppar, hur grymt är inte det?

Man kan sänka sina mobilkostnader, köpa biobiljetter eller presentkort och mycket mer som också ger belöning. Självklart kan man skänka dina bonuspengar till välgörenhet, vilket jag tycker att är fantastiskt! Om man inte är shoppingsugen så kan man delta i marknadsundersökningar, titta på reklamfilmer och sist men inte minst värva vänner till Wifog. Så! Allt du gör ger dig poäng som du sedan kan använda på flera olika sätt.

Om du vill veta mer om Wifog så kika in på deras hemsida. Min fina bloggkollega Elin Skoglund har skrivit en artikel om Wifog som jag verkligen tycker är värd att läsa, den hittar ni HÄR!

Jag har precis klickat hem dessa påslakan från Ellos. På detta får jag 8% i återbäring. För mig som står mitt i en flytt och som vill shoppa ny inredning så kommer detta att vara perfekt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.