janemarina

Din hjälp vid flytt- Pelican self storage

Detta inlägg är i samarbete med Pelican Self Storage

Många av er som följer mig här inne vet att jag nyligen har flyttat. Vi flyttade från ett hem där vi bott över tre år. Det innebär att vi har hunnit samla på oss en hel del. Innan vi fick nycklarna till vårt nya hem så stod vi utan förvaringsmöjligheter. Det var där och då som Pelican Self Storage kom in i bilden.

Man kan hyra ett förråd allt från en vecka till en längre period. De erbjuder en fantastisk service. Att hyra förråd hos dom är flexibelt och tryggt. Deras förråd håller toppklass så att ens hem förvaras på allra bästa sätt.

Här är tre saker som jag verkligen fastnade för!

1. Tillgängligt och flexibelt- Du har alltid tillgång till ditt förråd och kan välja att byta storlek på förrådet när du vill. Tillgänglig personal som alltid svarar på dina frågor. Pelican Self Storage finns på många ställen i Sverige,

2. Alltid larmat och säkert- Alla deras anläggningar är videoövervakade, larmade och förråden är insynsskyddade. Det är bara du som har tillgång till ditt förråd

3. Gratis släpvagn- För att göra det enklare och billigt för dig att hyra våra förråd kan du alltid hyra en gratis släpvagn hos oss – du behöver faktiskt inte ens vara kund hos oss för att få låna ett släp.

Att välja magasinering för sitt hem kan vara ett svårt val, men när jag fick kontakt med Pelican Self Storage så blev valet enkelt. Vi behövde hjälp under några få veckor och är jättenöjda. Om ni också står i behov av magasinering eller har andra frågor, kika in hos Pelican Self Storage så hjälper dom dig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.